Orthopedie bij huisarts+punt Zuidoost

Huisarts+punt breidt uit. Vanaf 15 september zijn patiënten welkom op onze nieuwe locatie in Amsterdam-Zuidoost. Dokter John Cheung (orthopedisch chirurg bij Annatommie mc) verzorgt daar het spreekuur Orthopedie. Patiënten met klachten aan hun gewrichten (vb. heup of elleboog) waarvoor geen ziekenhuiszorg nodig is, kunnen terecht op een adviesconsult.

Dokter Cheung

John Cheung is reeds 11 jaar actief als orthopedisch chirurg en beoefent het vak in de volle breedte. Zijn studie geneeskunde volgde hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De opleiding tot orthopedisch chirurg volgde hij in het Martini Ziekenhuis Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Tijdens zijn opleiding in Groningen maakte hij zijn proefschrift af, waarop hij in 2004 promoveerde. Van 2008 tot 2018 werkte hij als orthopedisch chirurg in het Slotervaart Ziekenhuis. Sinds 2019 maakt hij onderdeel uit van het orthopedisch team van Annatommie mc. Een nauwe samenwerking tussen huisartsen, fysiotherapeuten en radiologen staat voor hem centraal.

Adviesconsult Orthopedie

De spreekuren starten op 15 september a.s. op onze nieuwe locatie in Amsterdam-Zuidoost. Patiënten kunnen er op de dinsdagen in de even weken terecht voor een adviesconsult Orthopedie. De locatie Zuidoost is gevestigd in Medisch Centrum Ganzenhoef aan Bijlmerdreef 1169. Voor het consult is een verwijzing van de huisarts nodig. Verwijzen gaat via ZorgDomein. Zoek op ‘huisarts+punt’ en kies voor ‘adviesconsult orthopedie (locatie Zuidoost’). De verwijsindicaties voor de spreekuren vindt u hier.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het actuele zorgaanbod en relevante ontwikkelingen? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.