Nu ook DERMATOLOGIE op NIEUWE LOCATIE: huisarts+punt Zuid

Het spreekuur Dermatologie loopt als een trein bij huisarts+punt. Omwille van de wachttijd en de reistijd van patiënten hebben we een nieuwe locatie geopend: huisarts+punt Zuid. Dermatoloog Annigje Jensema gaat daar specialistisch adviesconsulten Dermatologie houden.

Dokter Jensema is sinds 2009 Dermatoloog en Fleboloog. Sinds augustus 2015 werkt zij zowel in het Medisch Centrum als Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Daarvoor was zij werkzaam in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het OLVG. Zij studeerde Geneeskunde aan de UvA en is vervolgens opgeleid tot Dermatoloog in het AMC.

De spreekuren Dermatologie op de nieuwe locatie vinden per 26 juni a.s. plaats op vrijdagmiddag van 12.30 – 13.30 uur. Locatie Zuid is gevestigd in huisartsenpraktijk Olympiaplein aan Olympiaplein nummer 142. Verwijzen naar het spreekuur van dokter Jensema gaat via ZorgDomein. De verwijsindicaties voor de spreekuren Dermatologie vind je hier.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het actuele zorgaanbod en relevante ontwikkelingen? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.