Start spreekuur KNO en Oogheelkunde

Het huisarts+punt Zuid breidt vanaf maart 2021 ook uit met de specialismen oogheelkunde en KNO. Omwille van de wachttijd en de reistijd van patiënten hebben we locatie Zuid uitgebreid. KNO-arts Hester van Monsjou en oogarts Loes van den Borne zullen specialistische adviesconsulten gaan houden. Locatie Zuid is gevestigd in Medisch Centrum Jan van Goyen.

U kunt op onze website de verwijsindicaties voor de spreekuren KNO en oogheelkunde vinden.

Dr. Van Monsjou is sinds 2016 KNO-arts in OLVG en werkt sinds september 2017 ook in Medisch Centrum Jan van Goyen. Zij heeft haar opleiding in het LUMC te leiden gevolgd en heeft als aandachtgebied Otologie.

KNO spreekuur: maandagmiddag in de even weken van 14:00-15:00 uur. Start 8 maart 2021.
(locatie Zuid: Jan van Goyen, Jan van Goyenkade 1).

Dr. Van den Borne is sinds 2016 oogarts in OLVG en werkt sinds januari 2018 in Medisch Centrum Jan van Goyen. Zij heeft haar opleiding aan het UMC Utrecht gevolgd en haar aandachtgebieden zijn medische retina, voorsegmentchirurgie, echografie en ooglidchirurgie. 

Oogheelkunde spreekuur: maandagmiddag in de even weken van 15.30-16.30 uur. Start 22 maart 2021. (locatie Zuid: Jan van Goyen, Emmastraat 42)

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het actuele zorgaanbod en relevante ontwikkelingen? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.